Mit számít, hogy kimarad? Sokmindent elbaltáztak a fejlesztők a LOD 1.10 -ben is, és a legtöbb hibát a rajongók miatt: "legyen nehéz a kiegészítő, legyenek keverve a különböző elementális ellenállású szörnyek. -Az ne zavarta őket, hogy nem csak 20 -n lehet játszani ezt multiban, hanem 2 -n is /azaz van, ahol csk ekkora "különítmény" gyűlhet össze/. -Márpedig 2 ember már nemigen tudja megállítani az ilyen csoportot. Hell fokozaton már mind nekem, mind a bátyámnak nem ritkán menekülnie kellett. Jó, mondjuk én csak amazonnőt irányítottam, csak a bátyám volt varázslónővel, de ő fullos szettben volt (Tal Rasha), mégis sokszor menekülnünk kellett. És nem jó szinte végigmenekülni egy játékot! -Ugyebár a fagyimmunis szörnyeket lelassítani se lehetett a 2. részben, nemhogy megállítani nem. És ha megelőzték a tűzimmunisakat, akkor ezzel azokat is megvédték a jeges skillemtől. És a dologban az volt a legkomorabb, hogy ugyebár a varázslő bármikor el tud tünni vészhelyzetből gyors ütemben a teleporttal, de ekkor ott hagyja a többi játékost a harapófogóban, ahonnan szinte már menekvés sincs (mert ugye +1 játékos a szerveren, és a szörnyek is erősebbek).
Mondjuk az már a fejlesztők miatt volt, hogy kicsi az inventory és a ládikó is a városban, szintén az is komoly gond, hogy nagyon-nagyon elvétve dobáltak használható cuccokat a szörnyek (legalábbis az amazonnő részére, de barbárnak meg egykezes baltát nem). Pedig az amazonnővl már Hell fokozaton tolom, és ott se sűrűn jön normális cucc, miközben az elementális ellenállás meg padlózott (amit részben cuccokkal, drágakövekkel nagy nehezen már kompenzáltam). De tényleg még 73 -s szinten is elvéreznék minden csoport szörnytől, ha nem volna teli talizmánokkal az inventorym.
Az szintén a fejlesztők hibája, hogy míg a varázslónő kinyírt 15 szörnyet, addig az amazonnő meg 2-3 -t. -Mondjuk ez önmagában még nem lenne nagy baj, hiszen különböző karakterek, csakhogy multiban már igen zavaró, hogy Nightmare -n már 50-60 -s szintű volt a varázslónő, míg a társa csak 40 körül (és emiatt 1 hétig galoppozhat egyedül a +10 szintért, ha nem akar a varinő mellett folyton elvérezni a szörnyekkel szemben). -Ez megoldható probléma lenne megosztható tapasztalati pontokkal (ahogy a a mai MMO -kban 'tapasztalható'.