Ide jöhetnek az űberláma és humoros spamek, ahogy a cím is mondja
  • pxxl
    #548
    Drága Krisztusban,

    Jó szándékkal, hogy én írtam ezt a levelet. A nevem Mrs.Victoria Johnson natív Kuvait brit állampolgárságot. Diagnosztizáltak daganatos rákos előírja, hogy valamennyi a gyógykezelés, és most már pár hónapja van hátra a szakértők szerint az orvosok.

    Én nem igazán éltem olyan jól, mert nem igazán törődött senki (még magam), de az eredmény után, az én utolsó diagnózis, rájöttem, hogy ezek nem az élet a halál után, és ha ma meghalt, ezek semmit nem elviszi magával a mennybe. Ahhoz, hogy ezt a hatást, úgy döntök, hogy én élő Krisztussal, ezért én nem, ha én megyek. A felesége voltam Pascal Johnson sok éves gyermek nélkül, de a férjem meghalt egy autóbalesetben 7 évvel ezelőtt. Üdvözlettel néhai férje nagyon gazdag és gazdag ember, de én soha nem tapasztal nehézséget, amikor még élt, mivel én már mindent a birtokomban. De most a jelenlegi egészségügyi helyzet gondoltak rám a leckét, hogy van, hogy dicsőítse Istent minden nap és éjjel minden helyzetben vagyunk.

    A fő ok az írás, hogy megkeresse a segéd elvégzésére projekt jótékonysági és humanitárius szervezet és épület kórházban a szegények és árva gyermekek, úgy döntöttem, hogy támogassa az alap (Kétmillió ötszázezer Egyesült Állami dollár ), hogy én örökölt a férjem. Jelenleg az alap a pénzügyi felügyeleti itt Abidjan és leszek hajlandó adni minden szükséges információt erről az alapról egyszer én győznie a becsületesség és a hajlandóság, hogy a projekt kivitelezése, mint én kívánatos.

    Vettem ezt a határozatot, mert nincs olyan gyermek férjemmel és az én jelenlegi egészségügyi helyzet, azt hiszem, már figyelembe, hogy a legjobb döntés az életemben, és annak ellenére, hogy én orvos megerősítette, hogy én is csak életben a következő 2 hónapon belül, de azt hiszem, a csoda Isten ereje, és nekem van a hit, hogy ő tehet csoda az életemben.

    Én szeretném, ha válaszol vissza a lehető leghamarabb, ha érdekel, hogy végezze el ezt az isteni terv, amint fent.
    Mrs. Victoria Johnson