Ide jöhetnek az űberláma és humoros spamek, ahogy a cím is mondja
  • pxxl
    #542
    Tudom, hogy ezt a levelet fog neked egy meglepetést, különösen azért, mert nem tudod, velem, és mi még nem találkoztunk before.My név COL.WAFA AL Halabi Adel, i Megvan a kapcsolat révén Eropean kereskedelmi kamarák és az ipar során én keresni megbízható és hiteles személy, aki rendelkezik elegendo kapacitással a tranzakciós hatalmas nagyságát és volume.I láttam a profilodat és az önéletrajz, miután megy keresztül, hogy más megfontolások én úgy döntött, hogy az elküldött e propsal.

    Én vagyok a parancsnok a szíriai hadsereg harcol a Isil lázadók.

    Ez a körülmény arra késztette a javaslatot, és én azt taglalja részletesebben Ön általi elfogadása,

    Van összege 16,5 millió dollár, amely kaptam üzleti ajánlatok itt. Ez az alapok jelenleg letétbe a Vöröskereszt egység üzenetet, hogy én vagyok a kapcsolatot a valódi tulajdonosa a pénztár. ezt az intézkedést véd meg részvételét az alappal, mert a katonai etika, amelyek megtiltják, aki részt vesz az üzleti tevékenységet.


    Azonban ez az én Jóváhagyhatja aki jön elo erre a money.I szeretné használni ezt a pénzt jótékonysági célokra Törökországban, ahol már nagy számú menekült és Szudán, ahol van jelenleg a legmagasabb a menekültek száma kényszerült eredményeként háborút. meg kell látogatni az ilyen places.I am nem megfeledkezve a kitelepített Indiában.

    Azt akarom, hogy befektetni a pénzt raktáron halat, hogy támogassa ezt a menekültek, mert tapasztalatom alapján meg a harctéren ebben a helyeken, hiányzik belolük a sok halat és húst felvenni a szukös és rossz ízu ételeket, amelyek bejönnek kis mennyiséget, csak hogy ne ezek élo, amíg Isten tudja, ha a probléma vége. Ahelyett, hogy az ezt lehetové tévo terrorista megkapni a pénzt és költsd a beszerzési fegyvert illegálisan Oroszország és Kína, hogy jobb irányítsanak a világ megmentése.
    Nem tudom mozgatni ezt a pénzt, mert vagyok egyenruhás és én nem parádézott egy ekkora összeg, tehát én kell bemutatni valakit a kedvezményezett, valaki bízhatok, hogy mozog a forrásokat az o nevét, mint a kedvezményezett. Ezért is keresik az együttmuködést, hogy ezt a kedvezményezettnek.

    Mint egy képzett szakember tiszt van egy 100% -osan segítségével mozog az alapok ki diplomáciai eszközökkel. Minden, amit csak szükség van, hogy elfogadja ezt meg kell tenni annak érdekében, hogy fogadni tudja a funds.if érdekli ez a tranzakció adok neked a részleteket, amire szükség van, hogy végezze el ezt muveletet. Úgy döntöttem, hogy megtalálja valaki, hogy valóságos, és nem képzeletbeli, ezért elmentem egy biztosított vagyon oldal, ahol én biztos lehet benne, hogy a személy valós és azt hiszem, bízom benned.

    Egyelore csak keresztül kommunikálnak a katonai kommunikációs eszköz, amely biztosította, hogy senki figyelemmel kíséri e-mailjeinket, meg tudom magyarázni a részleteket, mert hívásokat lehet ellenorizni, és én csak meg kell gyozodni arról, akirol foglalkozom. Én csak hívni, ha én vagyok a mi katonai hálózat. Ha felkeltettük érdeklodését, kérjük tájékoztasson engem, és én adok neked a részleteket. Írok egy friss e-mail fiókot, így ha nem érdekel, ne válaszoljon erre a levélre, és töröld ezt az üzenetet, ha nincs válasz, 3 nap után azt majd keresni valaki mást.

    Én ezt a bizalmat, meg kell értenie, és tudnia kell, hogy a képzett katonai szakérto azt mindig biztosra megy az esetre, ha a rossz típus, de kérlek nem. 16,500,000.00 dollár egy csomó pénzt, ami az álom senkinek.

    Várom az Ön elfogadja, hogy mehetünk tovább. Kevesebb, mint 21 munkanapon belül ezt kell sikeresen lezárult, és én adok neked 15% -át alap a segítséget.

    Remélem, én vagyok elég szép

    Col.Wafa Alhalabi Adel.