RealPhoenixx#84
BlackRose: nah, akkor megis egy nyelvet beszelunk, mar egesz jo!! :)
Viszont nem minden feltetelezesbol lesz axioma vegsofokon, de mind1, azert meg egesz jo :)
A lenyeg amirol akartal beszelni amugy, de nem mellesleg nem mondtam ki az a kovetkezo (kivancsi voltam meddig mesz el *kicsit aljas vagyok ma, de az nem baj -hehehe*): minden tudomany empirikus dolgokon alapszik, s az empirikus tapasztalatok kovetkezmenyeire :)
/de azert jo kor volt -hehehe/
pannonmage:
Jol levetted a lapot :)
L3zl13: bocsi, de mostmar elszakadok ettol a minositgeteses gyopar szintedtol, mert kezd nem tetszeni a dolog.
Viszont most okes, hogy vegre normalisan kerdezel.
Szval: en amugy valojaban szakaszokra gondoltam, de vegso fokon mind1 hogy te hogyan ertelmezed. En gyorsito "pont-" szakasz- okra gondolok, de egyszeruen ertelmezve gondolhatod az egeszet ugy, hogy a holdrol lenyulo ....
Amugy valojaban a lenyeg az, hogy a fold korul legyen egy allomas, megfelelo "teherbirassal", magyarul tenyleg logjon le ugymond egy kotott palya, amin az egyszeruseg kedveert mondjuk azt, felmaszol az allomasra, es onnan ha megfelelo pozicioban vagy, ugy picsan tudnak rugni megfelelo idozitessel, hogy a kovetkezo gyorsito szakaszig eljuss, es igy tovabb (vagyis a holdnal levo gyorsito szakaszok valojaban negativ gyorsulasu, vagyis lassito szakaszok).
Hogy mit szeretnenek szallitani a holdra??
Hat egesz egyszeruen nem mast, mint megfelelo technologiai eszkozoket, illetve tartalekokat, amelyek a javitasokat es bizonyos dolgok gyartasat, fedezik.
Pl: teleszkop keszites (merthogy nincs zavaro legkori viszony, etc)