• Balumann
    El lehetne felejteni azt a szót ilyen játékok esetében, hogy jó vagy rossz, vagy legalább hozzá kéne tenni, hogy "véleményem szerint". Lehet jó játék aki szereti az ilyeneket. Csakhogy nem mindenki szereti, és van aki csak kicsit szereti, stb..

Én például nem játszottam és nem is fogok Resident Evil -el meg devil may cry -al játszani valószínűleg. Lehet az akármilyen jó, ha én egyszer taktikai, katonai vagy háborús fps-eket szeretem, illetve még ügyességi játékokat.

Ha warez nem lenne, akkor a warezolók nagy részének gépe se lenne valószínűleg és nem játszana (vagyis nem olyan amin elfutnának, hiszen ha csak 1-2 játékot van pénze megvenni azért nem érdemes gépet fejleszteni).
    Lehet akármilyen rossz, át kéne gondolni a dolgokat, és felmérni mennyire van igény egy adott játékra pc-n, majd akkor belefogni ha tudják hogy meg fogják tudni csinálni úgy, hogy az kellendő legyen.
    A Crysis bebukott ezzel, bár megvették sokan, nagyon sokan meg is bánták szerintem, nekem a multija sem tetszett, single-ben is 4-5 pályáig bírta, addig volt érdekes (bár addig is csak a nano ruha miatt).