• dronkZero
    Hát, van benne valami, de azért működik a dolog. Azért persze nem árt, ha az egéren is van egy-két plusz gomb...

A hüvelykujjnál lévő pad 8 különböző gombnak számít, bár az igaz, hogy az átlós irányokkal nem érdemes szarakodni, azt akció közben lehetetlen pontosan megnyomni.

Nekem a BF2-t maradéktalanul sikerült rákonfigolnom, pedig ahhoz azért kell néhány funkció...

Jellemzően a hüvelykujj-padra teszem a sprint-ugrás-guggolás-hasalás funkciókat, egérre a nyilvánvaló lövés és zoom mellett az "alap" fegyverre váltást(3), a tárazást és a gránátot(4), a nagy narancssárga gombra a kést(1), jobbra le a laposra a járműből ki-beszállást. A négy iránygombtól jobbra a maradék felszerelés(2-es 5-ös 6-os gomb, megvan a 6 fegyver, ha egy játékban több kell, akkor egérgörgő), balra a földön lévő fegyverek felvétele, balra fent spawnképernyő, pontlista, irányok alatt meg térkép, parancsok, voip. Az "igazi" billentyűzeten szinte csak az ejtőernyő, a kameraváltás, a járműben pozícióváltások, meg néhány csapatnak adható parancs marad csak...

Ez egyébként 15 gomb, plusz 5 az egéren. Nem nagyon van játék, ahol egyszerre több is kellene...

Egyébként programozható minden gomb, olyan rendszerrel, hogy külön van gomb lenyomása, felengedése, meg a különböző akciók közti időt be lehet állítani, ezredmásodperc pontossággal. Bár ez online elég gebaszos, mert van ping és lag, van, amikor a tizedmásodpercre kicentizett kombinációt végrehajtja, van amikor nem. Olyat próbáltam csinálni, hogy előveszi a gránátot, eldobja, és visszavált alapfegyverre, de inkább letettem róla a bizonytalanság miatt.
    Ellenben AutoCADhez igen jól jön, olyan parancsokat rakni egy-egy gombra, hogy pl "dimlinear[enter]"...

Belkin örülhet az ingyenreklámnak, amit itt lenyomok, kéne érte pénzt kérnem. De szvsz annyira kurvajó ez a cucc, hogy nem tarthatom magamban az infót... :) Nem húzós az ára egyébként, kb feleannyi, mint egy gamer-egér.

Két hónap alatt totál függő lettem, ha rajzolok vagy játszok(mondjuk másik gépnél), és nem érzem az ívét a tenyerem alatt (és nem tudom használni a jól megszokott funkcióimat), teljesen rosszul vagyok... :P