• rigidus
    Nekem 3 eve mar tonkrementek a kezeim. Azota vastag kotott kesztyukben programozok, vagy ha hosszabb szoveget irok akkor ket ceruzaveggel gepelek. Azota lecsereltem az egeremet meg a billentyuzetet is. (mondjuk nekem mas okbol vannak gondjaim, nem RSI miatt, de hasonloak a tunetek)

A piacon jelenleg ertekesitett egerek, billentyuzetek 95%-at szivem szerint szejjelvernem a tervezoik/kivitelezoik fejen, vagy legalabbis addig kattintatnek veluk - azokon mikrokapcsolokon amiket belejuk tesznek - mig mozditani birjak az ujjaikat. A masik katasztrofa, hogy en meg nem lattam egyetlen olyan szamitogep boltot sem ahova beteszem a labamat es kiprobalhatok 10-20 fele billentyuzetet/egeret stb. Az ember ha vesz egy autot a minimum, hogy beleulhet es kezebe foghatja azokat a kezeloszerveket amikkel majdan napi szinten kozvetlen kapcsolatba fog kerulni.

1 ev alatt harom billentyuzetet vettem ugyanahhoz a gephez mert egyszeruen keptelenseg helyben kiprobalni. Egeret is zsakbamacskakent vettem, bar azzal szerencsem volt:

Puhak a mikrokapcsoloi, nem kell hozza favago kez, hogy lenyomja az ember es kicsi. Konnyen meg tudom fogni kesztyuben is, zsebben is elfer ha arrol va szo, a kabel az elere tekerheto a csatlakozo pedig a talpara felpatentolhato. Ha masik gephez kellene odaulnom csak elorantom a zsebbol, USB be es kesz.