• galocza
    #29
    no vegyük sorban:
    #12 mikor írtam én olyat, hogy a töréseket gyógyszerrel gyógyítják?
    #13 a d-vitamint tisztességes mennyiségben tartalmazó készítmények RECEPTKÖTELES gyógyszerek. azért örülök, hogy te tudsz olyan étrendet, amivel minden törés megelőzhető. kérlek oszd meg velünk. olyan kellene, ami azért a mamák combnyaktörését is megakadályozza, mert akkor nem kellene (nekik is, nekünk is) egy vagyonba kerülő gyszekkel tömnünk őket.
    ami d-vitamin étrendkiegészítőkben van 1. halottnak a csók, 2. amikor még ellenőrizték az ék-ket, 80%-uk nem tartalmazta a dobozon feltüntetett mennyiséget. egy ék forgalmazásához ma mo-n kizárólag csak bejelentési kötelezettség van, kutya nem nézi mi és mennyi van benne. ha vitaminkészítményen töröm a fejem, biztos hogy gyszként törskönyvezettet veszek, azoknak legalább az ogyi a körmére néz, remélhetőleg. (vitaminoknál ez csak besorolásbeli különbség, emlékeztetőül: centrum gyszből lett ék, calcivid fordítva, a termék nem változott.)
    a helyes étrend jó és szép, csak éppen nem sokan élnek vele, mindenki tudja mit kellene enni, senki nem teszi - meg azért nem panacea...

    amit írtam, tulképp nem neked írtam, inkább mások okulására: sg-s munkásságod alapján reménytelennek tűnik, hogy meg lehessen győzni, hogy marhaságokat/közhelyeket ne puffogtass olyasmivel kapcsolatban amivel köszönő viszonyban sem vagy.

    ja igen: eszed ne használd, nincs.