lokko#145
jeee ... ide érdemes volt visszatérni, mert az emberállatkert igencsak széles spektruma mozgatta meg itt az agyát :D
Epikurosz, kvp minden tisztelem a tietek
dez-zel én sem tudom mi van
az UFO-hívők gondolkodási mintái meg továbbra is olyanok, mint a vallási fanatikusoké, akik lekicsinylik az emberiséget, és természetfölötti hatalomnak feltételezik azt, amit ők maguktól képtelenek lennének kivitelezni, ami nagyon éncentrikus világképre utal, mert önmagukból indítják ki a feltételezések hadát, és ebből nem jön ki az amit lát a világban, tehát magánál nagyobb hatalmat kell feltételeznie ... csak azt képtelen elfogadni hogy az emberi társadalmak jóval bonyolultabbak és komplikáltabbak, mint a résztvevőik összessége külön-külön ... ha egy UFO hívő ezt érzi is, képtelen elfogadni, mert valami sokkal kézzelfoghatóbb de mégis aggyal alig felfogható dolog veszi körül és irányítja hétköznapi létét ... ehhez képest egyszerűbb feltételezni az embertől független felsőbb hatalmat ...
én speciel úgy gondolom hogy mi magunk emberek együtt sokkal érdekesebb és nagyobb csodák vagyunk, mint bármely isten és idegen lény amit eddig kitaláltunk ...