• aaaaa
    #40
    1. Mi köze Szegednek Budapesthez ? Csúsztatsz kegyetlenül . Ilyen alapon miért nem árulnak csak egy autópályára érvényes matricát ? Aki egész évben csak az M3-ason jár, baromira nem érdekli hogy hozzátoldottak még 10 km -t az M6-oshoz és emiatt drágább a matrica. Én, mint budapesti, miért fizessem a Szegeden épülő utcákat, vagy parkolókat. Fordítva is igaz. De az utca készen van és kész volt 20 éve is, fizetőssé tenni lehúzás, semmi több, hiába mondasz bármit, mert a pénz 90%-a magáncégek zsebében tűnik el, és semmi új beruházás nem épül belőle max. újabb területeket sajátítanak ki a pénzből, meg új pakolóórákat vesznek, hogy még nagyobb területen szedhessék a sarcot. Szinte garantálni tudom hogy a parkolócégek bevételeiből, vagy az önkormányzatoknak a fizető pakolásból juttatott pénzekből még semmilyen ! parkolóház, vagy parkoló nem épült.
    Sőt még a meglévő utakat sem fogják a pénzből felújítani. A parkoló cégek arra is lusták voltak, hogy a havat ellapátolják a fizetős helyekről... óriási szolgáltatás...
    2. Hát nem tudom, szerintem akinek a havi miliós fizetése van és emellett drága autója, az is óvja, ha normális. Nem kell semmi extra luxuskocsinak lenni ahhoz, hogy ellopják vagy feltörjék.
    3. Persze fel kell zárkózni ? Mivel ? Az árakkal már megtörtént. Talán meg kéne fizetni az embereket, nem éhbért osztani nekik... Csoda hogy mindenki menekül innen, akár az életét is feladva Angliába meg mindenfele, hogy utolsó senkiként a legszemetebb munkákat elvégezve 5x annyit keressen , mint itt.
    4. Ehhez nincs mit mondanom, mert ez egy "liberális-nak" mondott párt gondolkodásmódja , aki legszívesebben a korrket orvosi ellatást is megvonta volna az emberektől, ha nem fizetnek,(mert drága), függetlenül attól hogy valóban tudnak-e fizetni.
    5. A BKV valóban szar, koszos, szagolhatod a büdös csöveseket, és néha lopnak is rajta. Ha még nem jártál pórul, szerencséd volt...
    Járjon rajta az, aki nem tud vezetni, vagy nem engedheti meg magának, hogy autózzon. De ha telik rá, hadd ne kényszerítsem magam , hogy a mocsokban utazgassak, sittes alakok között, főleg éjjel, 1 órát várva, hogy jöjjön a busz.
    6. Hidd el sokan örülnek neki. Az autózásból iszonyat pénzek befolynak.
    7. Ezt nem mondtam , de az főutak tudatos "felszámolása" évekig tartó felújítás és építkezés címén sokat ront a helyzeten. Ha már a nyugattal jössz, ott többnyire értelmesen tervezik az ilyen dolgokat, és kb. 3x gyorsabban el is készülnek vele. És a gyorsabb munka nem feltétlenül drágább, sőt lehet hogy még olcsóbb is , csak akkor a haverok cégei kimaradnak a buliból.