• JMáté
    #44
    Nem lehet hogy te is naiv, vagy? Nem furcsa, hogy mindenki csak véletlenül járt arra, meg pont ott lakott a Kossuth környékén? Aki a Kossuth téren lakik szerintem inkább örül, hogy a rendőrök jól megverték azokat akik felgyújtották az autójukat.
    "mesterséges hülyítés". Hát ilyen tényleg van, de most mondok egy csúnya dolgot: lehet hogy a kuruczinfo is valami ilyesmit csinált nem? Például ez a tojásboálás, ami mindenki alapvető emberi joga. Tudom hogy született ilyen bírósági döntés, de született ennek ellentmondó is. Különben is vannak olyan jogok amikkel egyszerűen nem illik élni. Kultúrált ember nem dobál, még ha joga is van hozzá. De vannak olyan csoportok, akik ezeket a dolgokat egész más színben tüntetik fel ("irccsuk a zsidókat mer' az a hazafias", stb).
    Szóval a két oldal sokban hasonlít, csak az a különbség, hogy folyton a nác... öhm... bocsánat: hazafiak kezdeményeznek. Nem a gonosz rendőrök támadnak rájuk, hanem fordítva, és ez azért nagyon nem mindegy. Ez az amiért a kuzruczinfót és társait bezárják, a nácivadászizét meg nem.