• Sanyix
    #36
    "A meghajtok helyei szabadon atdefinialhatok. Ezt a felhasznalo, egy program vagy egy crack is megteheti. (utobbinak neha meg kell tennie) Ha elfelejti visszaallitani, mert elszall a gep vagy a program, akkor eltunik a meghajto. (vissza lehet allitani kezzel)"

    Ez mind szép és jó, de mit sem ér, amikor hardverként sem látja (márpedig így volt).

    "Mert amig a nyomtato nem szol vissza, hogy megtette, addig nem tunik el. Ha a nyomtatoba beragad a feladat, vagy kikapcsoljuk menet kozben, akkor a gep egyhamar nem fog visszajelzest kapni."

    Nyomtatóba nem ragadt bele semmi, szépen reagált a következő lap nyomtatására, és a saját gombjára is.

    "Nyomtatofuggo. Eleg ha a nyomtaton megnyomjuk a tovabb gombot. Ha a nyomtato vegre kikapcsolja az 'elfogyott a papir' uzenetet, akkor a nyomtatas is megy tovabb."

    Nincs mit kikapcsolnia, ugyanis nem a nyomtató írja. Egyébként újraindítva és konnektorból kihúzva is írja az okos vista hogy nincs papír. Persze a nyomtató megintcsak készenáll, és reagál arra amit hajlandó neki a kíndóz küldeni (tehát fejtisztítás, vagy a saját kezelőgomb.

    "A drm rendszer kovetelmenye ha valaki filmlopasra alkalmas drivert rak fel. Reklamalni a hd filmek keszitojenel es a driver irojanal kell. (valoszinuleg nem volt ms whql alairasa a drivernek)"

    1. rohadjanak bele a tetves drm rendszerükbe.
    2. whql eredeti catalyst volt.

    "Valoszinuleg nem volt jo a monitor soros busza, ami az engedelyezett videoformatumokat adja meg. A regi kepcsoves monitoroknal ez neha egyaltalan nem volt bekotve vagy az xt-s legacy flag-ekre volt huzalzva. Ilyenkor erdemes a plug and play kepernyo helyett a legacy-t felrakni, ott fixen beallithato hogy mi mennyi legyen."

    Jó volt a soros busza, főleg mert jól megkapta a megjeleníthető módokat, mellesleg nem régi monitor. Be is lehetett állítani a módot, fel is volt sorolva, persze ugyanúgy 60hz maradt.

    "Driver hiba. Valaki hackelt videodrivert rakott fel. Erre a vista mar megoldast nyujt. Vagy jo a kep, vagy nincs kep. Az atiknal meg elvileg visszakapcsolhat vga modba is."

    Valaki? Ki? ati oldaláról nem lehetett hackelt drivert leszedni, viszont az köztudott volt milyen fos volt akkoriban a win gui, vistában szerencsére még nem sikerült ilyen előidézni, de a semmi képet azt meg nem venném megoldásnak...