én életembe most megyek party-ba szilveszterkor :| házibuli ftw... de most ez van.
Kevés az idő nem is nyújtanám el, nincs sok hátra ebből a kibaszott évből, de nem akarok pesszimista lenni, a következő legalább ilyen szar lesz, mert csak a naptári számozás nő, az emberi hülyeség meg konstans. ezt a tetves szöveget is írhattam volna kétezer évvel ezelőtt is, csak akkor vmi tetves tekercsekre, vagy tíz év múlva is írhatom majd ha akarom, de addigra mondjuk lesz jobb dolgom is remélem. meg nektek is már biztos azon jár az agyatok, hogy hogy a faszba aljasodjatok le csótány módjára, hogy aztán beboruljatok a rekettyésbe.
mer nagy gondok képződnek ilyenkor bazmeg, mer vagy el lehet menni vmi kibaszott megapartiba, ami olyan mintha egy kolumbiai szigorítottban lenne házibuli, vagy keresni a spanok közt vmi balfaszt, aki megengedi hogy szétrókázzák a lakását, az előlezetes várt vendégeken felül pedig betüremkedjenek idegen balfaszok is, akik aztán tivornyáznak egyet a nappaliban majd elhúznak a faszba a mózdítható dolgokkal, meg a házigazda csajával, aki ugyan már nem mózdítható, de fektethető. meg otthon lehet maradni a picsába és megnézni a sas kabarét, amitől az ember meg csak rájön hogy elbaszta az életét. merugye szilveszterkor kötelező a jólérzés, aztán mindenki a nagy rákészülés után fokozatosan türelmetenné meg feszültté válik és az egész évben felgyülemlett sérelmeit elkezdi kiosztani pofonokban, aztán megy a kuglizás, mert a mi a jó kurva anyád vanra senki nem fog udvariasan válaszolni. a múltkori karácsonyi történetem rózsaszín picsafüst ahhoz képest, amik ilyenkor megesnek, aztán a pokol felé ilyenkor nem a coro meg a tisztitózűz, hanem a nyírő gyula kórház kijózanító állomása esik útba, meg a baleseti. közbe meg taxit hívnak és akkor itt most mondanék is pár dolgot, hogy legalább meglepetés ne legyen. ha belefosott a hófehér nacijába a havercsajotok mer azt hitte 2009-ben muszáj még gyorsan bevenni az összes anyagot, hogy jó legyen a buli.