• Rinaldini
    #66
    Van egy találmány (a feltaláló magyar-Gróf Spanyol Zoltán) a hidrogént használja erőforrásként úgy, hogy a szénhidrogén-származékok helyett a plazmaállapotú víz juttatja a hidrogént az égéstérbe, így a motor sokkal jobb hatásfokkal rendelkezik. A projekt alapja a víz nukleáris energiájának hasznosítása a robbanómotorok, kazánok, sugárhajtóművek, áramtermelő aggregátorok, szinkrongenerátorok, stb. üzemeltetésében. A jövőben a különböző járművek a vizet tankolják fel.

    A Német Szabadalmi Hivatal a Franhofer Institut Plazmakutató Intézete, 1992. november 5-én elfogadta a találmányt, 13 német szakintézmény és 27 ország véleményezése után 1993. március 3-án emelkedett jogerőre a szabadalom. A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium gödöllői Intézete, a Miskolci Egyetem és a Budapesti Műszaki Egyetem atomfizikus, plazmafizikus és motortechnológus tudósai is megvizsgálták.

    Az ingyen energia az eddigi kiadásokat az élet és a nemzetgazdaság minden területén jelentősen lecsökkenti. A régi energiaforrásokkal működő szerkezetek könnyen és olcsón átalakíthatók vízüzemelésűre. A kizárólagos magyar gyártás és átépítés jogával új nagyipart és munkahelyeket teremthetünk magunknak. Gyártmányainkat, vízüzemű autóinkat, gépeinket konkurncia nélkül értékesíthetjük világszerte, ami több billió forint forgalmat jelent évente hazánknak.

    A vízhajtású repülőgépek feltöltik a ózonréteget és megvédenek a klímakatasztrófától. Atomreaktorok helyett a turbógenerátorok meghajtásához szükséges gőzt vízüzemű kazánjaink állítják elő! Megszüntetjük a rákot és genetikai sérülést okozó radioaktív anyagok, és az egészségünket romboló, környezetünket károsító égéstermékek képződését, mert az égés „mellékterméke” a Föld biológiai lényeit éltető víz lesz.

    A készülék egyszerűen beszerelhető az autóba. Így az autó tizedannyi vizet használ fel mint benzint. A plazmaállapotó víz égetése során visszaalakul ugyanannyi vízgőzzé.

    - minden eddigi, e szakterületi technológiai találmányt felülmúl,

    - működik,

    - előállítása olcsó,

    - nemzetgazdasági értéke nagy,

    - kereslet van rá a piacon, a világpiacon,