Nem tagadom ,hogy vannak komoly gondok ,de azért szerintem nem olyan rossz a helyzet mint amit gondoltok.Pl itt pest megyében valamennyire normálisak az utak,egészségügyel kapcsolatban nincs sok tapasztalatom.Én azt látom ,hogy kicsit "divat" lett azt mondani ,hogy rossz az egész és ,hogy semmi sincs rendben, korrupt mindenki,stb ...
Ezek a dolgok már átmentek általánosítási szintre,tehát ha pl egy-két hibát találunk az utakban ,akkor az egész szar,szar a rendszer,mondjon le,stb...
Mint ahogy már mondtam egyetértek azzal ,hogy nem új adók kivetése a megoldás,hanem a hatékonyság növelése,mert azon van mit.Szerintem sem megfelelő(bár lehetne rosszabb is) az állam újraelosztó politikája,de elviekben működhetne a dolog.Én egész más miatt javasoltam ezeket az új adókat, mégpedig a "fogyasztás" és a fejlődés helyesebb irányba terelésére.Jó lenne elérni ,hogy az emberek ne legyenek annyira hülyék ,hogy mérgezik magukat és még fizetnek is érte.Azok ellen ér valamit a drágulás ,akik nem képesek belátni ,hogy rossz nekik és ,hogy ezzel támogatják mások megmérgezését is.Gondolok itt a cigire vagy a gyakori alkoholfogyasztásra,stb...