roliika#33
Na a lényeg hogy használnak könnyű drogokat meg diszkó drogokat. Jól meg kéne adóztatni, és legalizálni, így a pancsolt halált is okozó szarok eltűnnének talán.
Kávét, meg minden élvezeti cikket megadóztatnék legalább plusz 20%al. És hopp lenne pénz a gyógyszerekre, vagy fejlesztésekre.
Mellesleg jobb lenne most megadóztatni mikor még lenne haszna, mint 4-5 év múlva lesni hogy miért kerül 1 doboz cigi 900Ft-ba..mert annyi lesz csak akkor azért mert annyit fog érni a pénzünk. Szerintem ezekre a dolgokra a +20% elviselhető lenne.
Sör 240 lenne, cigi 480, bor 400Ft-tól fél liter...szerintem ki lehetne bírni..akinek kellenek ezek fizesse is meg.
Ne a kenyeret meg tejet kéne 4* adóztatni hanem ezeket. Ha adót csökkentenek akárhol akkor kiesés van..azt pótolni meg nehéz...mindenki azt ígérgeti hogy csökkentenek de elég hülye megoldás lenne...
Mellesleg az informatikára nagyobb hangsúlyt kéne fektetni. Lehetnénk informatikai nagyhatalom mert ahoz nem kell sokminden...pár tescós gép elég meg pár tanterem. Abból nagyon királyul meg lehetne élni, csak ahhoz oktatók is kellenek.
Azt látom nap mint nap, hogy félnek az emberek a számítógépektől, nem értik, ha van nekik egy vírus megoldhatatlan problémát jelent a számukra de adott esetben egy CD írás vagy file tömörítés is, ami számomra egészen elképesztő dolog...nem így kéne lennie...hú de elkanyarodtam a témától.