• torma99
    Csatlakozom hozzád, én is a bármikor, bármit, de főleg azt amit én szeretnék elv miatt szoktam le a tv-zésről. Maradt a sport, az ismeretterjesztő (ng és dc kivételével mert ott nem sajnálják az állandó reklámot, tehát ac és spektrum). Amúgy is kb nézek 50 perc 1 óra tévét esetleg lefekvés előtt,ha nem olvasok, amúgy meg netezek egy 3 órát és azalatt megtudok mindent. Na meg persze plö egy szélsőjobbos-rendőr összecsapásról a tv-ben az adott nagy trend által meghatározott dolgokat tudja az ember kiolvasni. Viszont ha a neten elolvas 10 híroldalt, és megnézni a különböző csoportok által készített videóit, jobban tud véleményt levonni, mint ha csak a tv-k által sugárzott információkra lenne hagyatva. Na meg persze nincs is egy jó műsor, sorozat vagy bármi a tv-ben amiért érdemes lenne leülni az óránként ~20 vagy ~15 perc reklámra...
    Jah és most látom, hogy van aki a tv-ben leadott filmeket kritizálja. Ehhez is csak csatlakozni tudok. Szörnyen gyengék lettek a szinkronok úgy kb 10 éve (vagy csak én tanultam meg addig 2 nyelvet) szóval filmeket is csak eredetibe nézek, esetleg angol, vagy német felirattal ha nehezebben érthető, ez nálam már alap.