ingyen wi-fi telefon
  • 5c0rp330n
    #14
    teljesen mindegy, az összes ugyanaz szinte, még a progi is.
    ezek az ingyenes helyszínek (ahol oda van írva, hogy +mobile, oda értelemszerűen a mobilhívás is ingyenes)

    Argentina free*
    Australia free*
    Austria free*
    Belgium free*
    Canada free*
    Czech Republic free*
    Denmark free*
    France free*
    Germany free*
    Hong Kong (+mobile) free*
    Hungary free*
    Ireland free*
    Italy free*
    Luxembourg free*
    Malaysia free*
    Netherlands free*
    New Zealand free*
    Norway free*
    Poland free*
    Portugal free*
    Puerto Rico (+mobile) free*
    Russian Federation free*
    Singapore free*
    Slovenia free*
    South Korea free*
    Spain free*
    Sweden free*
    Switzerland free*
    Taiwan free*
    United Kingdom free*
    United States (+mobile)

    a * pedig ezt jelenti:
    "* Max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address. Unused free minutes cannot be taken to the following week(s). If limit is exceeded the normal rates apply. With your FREE DAYS you can call for free to all the destinations listed as free! when you have no FREE DAYS left the normal rates apply. You can get extra Freedays by buying credit"
    vagyis az ip-det nézi és a mindig aktuális elmúlt 7 nap-ban legfeljebb 300 percet beszélhetsz ingyen, ha ez elhasználódott, akkor már pénzbe kerül, vszínűleg így is sokkal olcsóbb, mint sima telefonról.
    egy mikrofonnal szerintem átmenetileg jobban jársz, kapsz ilyet párezer forintért, a telefonoddal viszont sajnos semmit nem érsz, mert nem is okostelefon (nem fut rajta semmilyen bővíthető oprendszer: se S60, se Win. Mobile se hasonló) és nincs is benne WLAN.
    a legjobb és talán legolcsóbb telefon, ami tökéletes erre a célra, az talán az E51, egy ilyen 50ezer huf függetlenül, szóval ez kicsit nagyobb befektetés lenne.
    feltöltést én még nem csináltam, de sipdiscount-nál ott felül van egy ilyen menüpont, hogy sign in/buy credits, itt bejelentkezel azzal a neveddel/jelszavaddal, amit a progiban regisztráltál (ha még nem regisztráltál, akkor tedd meg), és ott bent gondolom könnyedén megtalálod, hogy hogy lehet feltölteni, ki van téve visa, paypal, mastercard logó, szóval sokmindent elfogadnak.