who am I 7#18
Nem inkább fontosabb dolgokkal kellene ezeknek a majomfejűeknek foglalkozni?
Én azt látom, hogy : Vannak a kábszeresek, a pénzhamisítok/tolvajok/pénzmosók/bankárok, a pénzbehajtók, és kormányok akik rabszolgákat tartanak az országban, rengeteg bevándorolttal, feketemunkással, és kinaival, és rengeteg korrupt rendőr/politikus/vezető és még sorolhatnák dolgokat...+ az iskolák és a tanítás szinvonala egyre lejjebb kerül...
Erre fel, azon agyalnak, hogy ezek a menedzserek álltal felfutatott ganéj kontár sztárok minél több cédét juttassanak el a vevőhöz.Természetesen horribilis és irreálisan magas áron, hogy a studijó disznófejű meneggerei és vezetői megtudják venni a villácskájukat és mercédeszüket.Ugyanez vonatkozik a filmekre is...Mert valami hihetetlen szar filmeket készítenek már X éve...és nem is látom azt, hogy valaki akar is vmit alkotni..Bezzeg a kar lóbálás az megy a töltögetők ellen,...Idejét sem tudom mikor töltöttem le filmet...Szóval kíváncsi lennék ezek a politikusnak mondott bohócok mennyit kapnak azért, hogy ilyen hülyeségeket elfogadjanak (mert érteni nem értenek hozzá, ez tisztán látszik)...Valamilyen szinten kontrollálni kell..Meg még lehetne erről egy regényt írni.De azt hiszem ennél vannak SOKKAL fontosabb dolgok is...Persze a mostani vezetők carpediem életfelfogása, nem azt vonza maga után, h fontos dolgokról is döntsenek.Tisztelet a kivételnek, ami kevés van sajnos.
Nevetséges, h egy müvésznek (asszem Di caprio) kell az embereknek közölni, hogy mit csinálunk épp a "Földdel"...A tv-ben ellenben megy a tomi kristály meg a többi örjítő faszság..
" jelentette ki a találkozó után Christine Albanel francia kulturális miniszter." :D Azzal az összeaszott fejével inkább menne a sarokra..minthogy hülyeségeket beszéljen ez a bohóc is.