Lalee1#113
Hello Mindenkinek! Végigolvasva az összes hozzászólást, Harry Seldon-nak csak annyit mondanék, hogy azért ezzel a névvel lehetne kicsit nyitottabb, és nem egyből lebunkózni mindenkit akinek a véleménye nem egyezik meg veled főleg ugye egy film miatt. Történetesen a Rekviem egy Álomért, nekem se jött be számomra túl erőszakosan adta elő a mondanivalóját a rendező, az volt az érzésem hogy végig ott van vhol a filmben egy rejtett szöveg, hogy "Ne Drogozz b*zigyerek!!", meg a vége túlontúl anti-happyend, abban az időben terjedt el ugye ez a "ne legyen happy end" aztán ez odáig fajult hogy már egy Disney gyerekfilmnek is kétes a vége(Karib tenger Kalózai 3.), nekem túlzás volt hogy a 4 főszereplő közül mindenki a helyzetből kihozható legrosszabb sorsra jut...a Fountain-nél is az volt az érzésem, hogy nagyon fel akar már érni a nagyokhoz a rendező de kicsit az is mesterkéltnek tűnt nekem, de mindenképp jobb mint a Rekviem...abban a témában a már említett Trainspotting véleményem szerint jobb, a karakterábrázolást tekintve is, előbbiben drogosokat ismertünk meg, utóbbiban embereket akik drogot használnak, meglátásom szerint. a 12 majom viszont jó film, szeretem a Terry Gilliam filmeket alapjáraton is. A Dark Knight-nak viszont szurkolok tetszett az első is, plusz Christian Bale... meg hát ugye akkor már Heath Ledger is, nagyon remélem hogy tényleg van olyan jó mint mondják.