• s1lkforrent
    #2359
    Továbbra sem értem most a Blitzkrieg-gel mit akarsz. Tetszik neked a 20 évvel ezelőtti sprite világ, ez nyilvánvaló, de most ilyen újra ki vállalna be, azt el nem tudom képzelni.
    Legutóbb a Tooth and Tail vállalta be a 2D megjelenítést, de ott túl is tolták, és pixelart/háború lett a vége. A játékot eleve gamepad-re írták, így maga a játékmenet erősen le is lett butítva, köze nincs a mi sorozatunkhoz.

    MoW-val pont az a baj, hogy annyi pénz sincs benne hogy most a Call to Arms motorját teljesen bugmentesre kipofozzák, azért Gates of Hell alatt is tüzet oltanak. Emiatt fut relatíve rosszul a gépeden is, mert optimalizálásra sincs ember / erőforrás.
    De te inkább újraíratnád velük a teljes GEM motort (oszt mibű?), mert milyen jól nézett ki akkor a Sudden Strike, simán elviselnéd ha minden úgy nézne ki most is.
    És akkor adják ki mobilra is, mert ott a lóvé, és egy marék embernek már van BT billentyűje is, egy másiknak meg ugyanez konzolon, szóval jöhetne akár UWP appként is.

    Cenega Hungary Kft az 1C Group tagja, nincs akadálya hogy előadd nekik is a forradalmi ötletet. Ha szerencséd van nyugdíjas Józsi bácsi, és nem leszerelt-elmenekült volt ukrán katonák adják az iroda biztonsági őrségét.