Sir Cryalot#2346
"pofátlanul Commandos klón" , :) hja ezt nem sokan vágják hogy így van ...
Amivel viszont vitatkoznék hogy 2D-be ne lehetne átülteni a MoW multi naaaagy nagy hányadát. És akkor meglehetne a nagy impresszív pálya ködözés meg lagolás , meg playerdropok nélkül.
Nem igazán használta a fizikát senki abból amit én láttam. Én nagyon nagyon egyedül voltam vele, hogy úgy használtam az egységeket hogy az ne tudja elbaszni amit akarok.
Nálam ilyen kezdések voltak, hogy Su-76 , összes AP shellt kihánytam belőle egyből, és arra volt rámenve hogy az AI ne is tudjon visszaváltani, mert az egy stunlock-olós, track-kerékkilövős, gyalogságnak bombakrátert gyártó ( kvázi foxhole :D ) -gép volt. Ráadásul 3-at irányítottam egyszerre amivel "megrendeltem" egy artilleryt. Mert ehhez nem kellett Direct control, hogy átválts arra a csoportra aztán kiadj egy ground attack-ot, csak időnként felsorakoztatni őket a kellő irányzékkal , hogy jobb egér lenyomvatartva kaptál egy vektort.
Szerintem még ezt az irányzékozást se nagyon használták pedig azzal megelőzhető hogy egy egy unit seggel előre vesse bele magát a forgatagba.