• s1lkforrent
    #2342
    Ha ez valami 2D platformer, vagy körökre osztott Pay 2 Win stratégia lenne, akkor pont jó lenne mobilra.

    De az a nagy helyzet, hogy az egyik egyedi képessége, a direct control irányítás váltás, az még konzolos gamepad-el is nyöszörgős, nem hogy mobilon tapicskolni. Ugye maga a TPS nézet nem nagy dolog, még jól is állna kontrolleren, de továbbra is van 20 billentyű amit aktívan masszírozni kéne, ennyi nyomógomb meg csak billentyűzeten van.

    Call to Arms támogatta is a Steam Controllert vagy két évig, aztán csendben megfeledkeztek róla, és reménykedtek DMS-nél hogy mindenki más is így tesz. Elvileg még mindig működik akinek még van belőle, mert magát a hardvert is kivonták azóta, de nem 100%-os.

    Emlékszik még valaki a Sword of Justice / Timelines: Assault on America RTS-re a 2 teljes magyar fejlesztő arczot számláló 4Flash / 4Villanás csapattól? Abból lett is droid apk port, de sajna igen megszenvedte a játék.

    Mi nyafogunk hogy a GEM motoros játékok 2010-ben ragadtak technikai kivitelezésüket tekintve. Na, szegény Timelines meg 2002 környékéről pislogott vissza ránk. Múlt idő, mert a projekt nem hozott sok pénzt, az sem kizárt hogy a Strategy First simán lehúzta a srácokat. Az a zugkereskedő nímanddá züllött, szebb napokat is megélt kiadó mostanában abból él meg, hogy lehúzza a stúdióit és a pár megkeresett fillérjét is visszatartja.
    Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2021.05.24. 09:37:34