• s1lkforrent
    #2339
    Na akkor a szokásos frissítés kis kihalt témánkban:


    DMS Discord - Instinct 06/19/2020

    @everyone, we are sad to inform you that we as developers will cease the official support for the Men of War franchise. We were unable to achieve a follow up strategy that we feel is right for the series and our player base. Unfortunately, we also do not possess the rights to make decisions on our own in regards of the franchise.

    Therefore, we have decided, for the best of everyone, to split our ways so that each party can follow their strategy and beliefs unhindered. We take our part of the responsibility and do not wish to blame anyone, but now it’s time to for us to move on.

    With Call to Arms we have always tried to build something next to the MoW series, but now we wish to make this a home for everyone. We thank you for following us on this road with MoW and we are grateful for your support and experiences we made. Hopefully, you will continue to join us on this ride, and we can make what we feel is right together with a great community. In the meantime, we have found new partners and are growing our studio to the next level. These are extremely exciting times and we are happy to share them with our community!

    és

    Furthermore, we have partnered up with the developers of Gates of Hell. Their work will be incorporated into our platform to support them with the best technology they can have to deliver you an exciting new experience in the WW2 era. Gates of Hell will feature its own distinct gameplay and follows the routes of a classic, historical, and realistic RTS.

    Gates of Hell – Ostfront will be available as a DLC for Call to Arms later this year!

    azaz

    Call to Arms - Gates of Hell: Ostfront



    az "új MoW" amire lehet megint várni, és remélni hogy nem rontják el.

    DMS és 1C viszonya Cold War óta teljesen megromlott. Ha esetleg készült is közben egy MoWAS 3, vagy MoW 2, az mára biztosan kinyiffant.

    Ugyanígy DMS és Best Way között is fagyos a hangulat, az ukránoknak a DMS volt az egyetlen kuncsaftjuk a GEM motorra, és mivel a BW normális bevétel híján a megszűnés határán tántorgott, így megpróbáltak a németektől nagyobb összeget kizsarolni, ami nem, vagy csak részben sikerült.

    Maga a DMS sincs jó passzban, CtA bevétel csak csordogál, mindeközben 100 bug helyett 1000-et produkál a nagyon elöregedett és háklis GEM2. Nem meglepő hát hogy a DMS-nek hivatalosan is ez az utolsó GEM játéka. Következő projektjük készül, de nem tudni róla semmi nyilvánosat.



    Mindeközben elindult a Men of War II: Arena bétája, áprilisban zárt, augusztusra oroszoknak nyitott formában. Nyugatnak majd a teljes kiadás jut, valamikor.

    Maga a játék nem rossz, messze jobb multizni mint a sima FoW/MoW volt bármikor. Assault Squad 2-höz képest.. más. Tank harc kevésbé nehéz tank orientált, sokkal kevesebb a lehetőség elpusztíthatatlan homokzsák erődök létrehozására, maga a tüzérség is sokkal életképesebb, ráadásul már tankok ellen is hatásosak. Itt nem a MoW féle arty snipingra kell gondolni, hanem arra hogy a tüzérség kalibertől független már indirekt is veszélyes a páncélosokra. MoWAS 1/2-ben ugye vagy telibe talál egy 150mm lövedék és csinál valamit(HA csinál valamit), vagy nem talál telibe és biztosan nem csinál semmit. Csak a 290mm brit petard mozsár, 380mm-es Sturmtiger RW61, a 203mm-es orosz tarack, és pár rakéta aminek volt normális indirekt páncélos sebzése.
    Na a tüzérség mindenképpen sokkal jobb most már Arénában. Nagy bánatom volt az eredeti Soldiers HoWWII után hogy GEM2 játékokban csúnyán legyengítették, és most visszakerült a régi helyére.

    Legnagyobb gondja hogy egy MMO: az egységeket, sőt az alakulatokat is ki kell grindolni World of Tanks stílusban, a matchmaking pedig ilyen kis népességszámnál nem működik, mindenképp be fog dobni ruszki tryhard köcsögökhöz, akik nem csak hogy megvettek minden fizetős egységet, de külön kigrindoltak minden létező egységet is, mert még szarni is csak Arena töltési szüneteiben járnak.

    SP van, de futottak még. Barbed Wire/1C/BW nyomoráról még írok.
    Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2020.09.10. 10:41:19