"Ez butaság, te is tudod... :) Egy 1m-es kijelzőn 3m-ről teljesen jól látni a különbséget 720p és 1080p között. Vagy neked mi a normális, 5m-ről nézni egy 60 centis tévét?"
3m kijelzőt írtam 1m-ről nézve, nem fordítva ;)
"Egy normális deinterlacing igenis nagyszerű 1080p@50/60fps-es végeredményt ad! Kell is, mert 1080p-s tévéadás nincs, csak 1080i, és néhány 720p."
Ezt énis észrevettem, az ati-s avivos deinterlacingot bekapcsolva, semmi nyoma nem maradt annak hogy a forrás interlaced. De valaki jól leoltott nemrég hogy ááá még úgy is rakás szar, fos.
"Önmagában nincs értelme, a BD-nél azonban az az értelme, hogy a komoly sokcsatornás lossless tömörítések után nem kevés jogdíjat kell fizetni, ezért inkább simán PCM-ben van a hang, amiért nem kell külön fizetni senkinek."
Flac úgytudom open, és fullfree. Márpedig sok csatornát tud (tudom mert nemrég szereztem 5.1-es 24bites flac-ban egy pink floyd lemezt, amiből igazából csak a 24bit a lényeg nekem(mert sokkal szebben szól mint a 16, és nem csak kicsit, hanem feltűnően), dehát mellé volt az a 4 fölösleges csatorna is).