• Sanyix
    "Egyrészt nem csak te használsz fejhallgatót,én soxor multizok vele,de közel sincs olyan minőség mint egy fasza rendszernek(már ha csak pusztán a mélyhangokról beszélünk is)a térérzékelést meg ne is említsük.egyszerűen hiába minden technológia,"

vegyél normális fejhallgatót. Ha én az enyémen felhúzom a mélyhangot, elég érezhetően rezeg az egész tőle, és ha nagyon felhúzom az már fáj is :)

Térérzékelés meg olyan tökéletes benne, hogy bizonyos játékokba nézelődnöm se kell nagyon, mert pontosan tudom a hangokból mi hol van, nem csak nagyjából, hanem pontosan. Sőt az egyik kedvenc játékom olyan, hogy az ellenfelet sokszor nem látod, mert messze van, és nem figyelsz pont oda. De ha a játékban akármilyen irányba vagyok neki, a lövések hangjából (akár 2 is elég) +/- 5 fokos pontossággal ráfordulok, és mikor oda figyelek, már ugye észre is veszem látással is. És ezt egy stereo fejhallgatóval. Annyira fontos benne a hang, hogy ha multizunk, és valaki egy hangos járművel motoszkál, miközben az ellenfélre fülelünk, szépen megmondjuk hogy takarodjál már odébb azzal a szarral, vagy kapcsold ki a motort :D
    Akkor mi is az értelme a 20 hangszórónak azt leszámítva ha valaki nem akar fejhallgatót használni? Semmi.
    Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb filmben a térhangzás általában teljesen külön áll a képtől. Tehát nem olyan mintha a kameránál lennének a hangszórók, hanem összevissza, és teljesen máshonnan szól a hang mint ahonnan megy kép.