"Lehet inkább normális távolságból nézem normális méretű kijelzőn, nem 1 méterről a 3 méteres kijelzőn, és már nincs különbség. És kényelmesebb is, meg olcsóbb."
tedd azt. és Imax moziba be se menjél,mert elfogsz szédülni.
"höhöhö, és kitalálja milyen mozgások maradtak ki. Haggyámá. Akkor nézzél csak 1080i-t, mert a deinterlacing úgyis feljavítja. Hát nem? :D"
Kitalálja.Bár kisebb hibák vannak,de sokat dob a képen..A windvd-be beleaplikálták a TrimensionDNM technológiát,ha akarod próbáld ki,bár csak dvd-vel múködik.
"Nem, én inkább fejhallgatót használok, elnyomja a zajt, ugyan olyan térhatású (aki tükörbe néz észreveheti, hogy 2 füle van csak), és jóval jobb minőségű hangot ad.
Tömörítetlen hangnak meg semmi értelme nincsen, helyfoglalás, parasztvakításra jó (mert van aki azt hiszi a wav akkor is jobban szól mint egy flac :D)."
Egyrészt nem csak te használsz fejhallgatót,én soxor multizok vele,de közel sincs olyan minőség mint egy fasza rendszernek(már ha csak pusztán a mélyhangokról beszélünk is)a térérzékelést meg ne is említsük.egyszerűen hiába minden technológia,5.1-es fülesek amit nemegy cég gyárt,meg sem közelítik a térhatást.
Rengeteg ember esik abba a hibába,hogy megvesz vmit(amire van pénze),és utána hangoztatja,hogy az afölötti dolgok feleslegesek(1080p,lossles,stb)pusztán saját maga nyugtatása képpen...Kb ez olyan mintha én összecsapnék egy audiofil topicban egy olyannal akinek egy 1millás referenciaerősítője van,merhogyaz felesleges....
Ha meg csak pusztán ilyen sztereóberögzödések miatt nem építesz rendszert,tudlak sajnálni,nagy élménytől esel el.