néztem 720p-s és 1080p filmet is, van is. 720p jó, 1080p értelmetlen(otthonra).
Azt mondod nem szed össze zajt a hang miközben eljut a hangszórótól a fülig? Hát nekem nincs hangszigetelt szobám...
Alien!: "figy ha van egy komoly rendszered,szép lakkfekete lcd tv-vel,nem fogsz mellérakni egy 50e ft-os htpc-t..."
Ja a sznobok 200k-sat raknak, mert milyenmá az a fos 50k-s cucc.
De én nem vagyok.
Magyarázd már meg, hogy a felsorolt konfig, mitől kerülne többe mint 50k? Akárhol megnézem az árakat, és összeadom, 50k körül jön ki. És nagyon csöndes is. Nekem nem is ee-s x2-m van, és mellé még külön videokártya(ez a leghangosabb) is van, és így alig van hangja, még full terhelés alatt is 28 fokos szobahőmérséklettel. integrált passzív hűtésű vga-val, ee sempronnal meg mennyi hangja lenne amikor ha a szobámban kinyitom az ablakot, akkor a madárcsicsergés, és a szellő hangja is elnyomja a mostani gépemét, ha az idle-ben megy(htpc is ebben menne szinte mindig, mert egy 1080p x264 nem téma neki, vagyis a radeon hd3200-nak)?
Dez: beleszámoltam a tápot is az 50k-ba. 13k-ért lehet nagyon csöndeset, és jót venni (egyébként sem spóroltam soha a tápon). Minek htpc ház? jól van az egy simában is, az ilyen cuccokra úgysem a panelban lakóknak van igénye, van hely...
BTW a sima 1080p-k helyett inkább 50 fps-es 720p-re vágynék, annak több értelme van...