• bvalek2
    Nem azért nem használok Kamaz teherautót, mert nem értek hozzá, hanem azért, mert nincs rá szükségem, vagy valamilyen kifogásom van ellene (pl. nagy büdös zajos dög). Ugyanígy vagyok a Windows-al is, amit munkahelyemen muszáj használnom, tehát kénytelen vagyok ismerni.

Kösz, de nem kellenek a vírusok (sem az irtóik), nem kell a digitális másolásvédelem, nem kell az eredetiségellenőrzés meg a hazatelefonálás, nem akarok registry-t buherálni, se parancssort, nem kéne felzabálni az erőforrásaimat, inkább használják az alkalmazásaim, saját operációs rendszert akarok, nem béreltet (sem pedig lopottat).

Olyat akarok, amit úgy telepítek, hogy közben netezek, amihez minden programot gyárilag tesztelt és csomagolt telepítőfájlokban adnak hozzá (a drivereket és a médiacodeceket is), ahol ugyanazt a feladatot harmadannyi erőforrásigénnyel tudom elvégezni, kényelmes többasztalos ablakkezelőt akarok, ahol soha sem kell parancssor semmihez, és még a kedvenc wines játékom is fut rajta: ez a Kubuntu