• MhyCroft
    #156
    Oksa hogy a Linux jo meg minden, elhiszem, nem vitatottm biztos van sok jo dolga.

    1: Mindenki azt hasznal amit akkar s ami jo neki, ne ebbe kössetek bele.

    2: Aki azert ment át Linuxra mert nem tudta kezelni a Windowst sajnálom. S hozzátenném az elsők közötti hozzászólásosnak hogy lehet törölni Windows alatt olyan fileot amit nem enged. Egy kis segédprogram kell hozzá, de ez nem a reklám helye.

    3: Amit megolhatunk Linuxon azok java részét Windowson is. S vicca-versa.

    4: A gépem a munkaeszköszöm s szórakozásom egy része is s miért nem megyek Linuxra:
    - Nem menek rajta a Reaktív transzportmodellező szoftverek, vagy olyan bugosodik hogy rémálom, s ugyanígy sok szakmai szoftware nem fut rajta
    - Nem teljesen támogatja a dx10 és az egyébb durva directx-s technologiat

    5: Ellentétben sok itt iróval, akik bevallásuk szerint azért mentek át Lixura mert nem tudtak kezelni a Windowst, örömhírem van, lehet kezelni. Ugyanugy mint a Linuxot meg kell tanulni, ne téveszen meg a csicsa a Windowsban neki is kemeny regeditje s eldugott, segédprogrammal előtúrható config panelek.:)

    6: Tisztelem azt aki azért hasznalja a Linuxot mert szereti, s komolyan mondom rem minél tovább lesz mert kell a konkurencia. De emberek, nem igaz hogy a Windows annyira szar, csak Te nem tudod beállítani.

    S ezt egy olyan ember mondja aki Németorszagba is volt kint Office versenyen(Magyaroszágot behoztuk 2diknak, csapatversenyben pedig 2 és 4.-k helyezés), több évig tanultam az Officet s nagyon profi program, sok abban is a lehetőség. S azt is azok szidják akik még gépelni sem tudnak.

    Kruso