• Sanyix
    #142
    #133
    ja, de ha én nem tudom reprodukálni a gépemen akkor itt vas gond van, amiről a windows nem tehet. Nem biztos, hogy azt kell nézni, hogy sz*r gépen mi megy jobban.

    aha könnyű a gépre fogni, pedig a rendszer szar. a vindózban olyan mintha lenne egy random hibagenerátor, ami minden installkor különböző változatos hibákat tud generálni, amik lehet pár nap tanácstalanság után eltűnnek, lehet csak újrainstallkor. Nekem a legújabb a pistán az, hogy a vezérlőpultot megnyitva átlátszó volt az ablkak, de máshonnan megközelítve, a címsorból megnyitható volt minden. Aztán egyszer csak megint ment normálisan. Régen az xp random udma-s faszkodásai, annyi volt hogy nagy részükre nem is emléxem. Aki meg azt mondja ilyen nincs, az egyszerűen hazudik.

    És általában másik gépen, sőt ugyanazon a gépen másik installal sem lehet reprodukálni a hibát, ugyan azon a gépen. Szóval ennyire függ a vastól. Vastól mellesleg kékhalálkák, fagyások szoktak szálldogálni nem random hibák.

    mellesleg van kultúrált hang vágó szoftver linuxra is, mint ahogy többi osre: audacity
    Ja megint bejön a fotosoposok kedvenc szövege? Robotként tanultam használni ezért ha valami 2mm-el odébb van akkor nem tudom használni -> szar használhatatlan.