Akkor most el kell keserítselek : az egész rendszer azért lesz létrehozva, hogy központilag figyelhessék, mennyi gyógyszert írt fel neked bármelyik orvos, mennyit költ rád az Állam... Fizeted-e a TB-t?... Az orvos addig rád sem néz, míg ezt nem ellenőrzi!
Az aztán kicsit sem érdekel majd senkit, hogy engem sért, ha a fogorvosom végigolvassa a nőgyógyászati kórtörténetemet! (Ez az én bajom lesz.)
Kedvesem, ha engem elüt egy barom a zebrán, akkor majd azon fogok imádkozni, hogy nehogy a mentő karambolozzon majd velem, nem azon, hogy tudják-e a vércsoportom, mert egyre nagyobb veszélyben vagyunk, ha mentő viszi a beteget (utóbbi héten 3 ilyen baleset is volt)...
Akinek inzulin kell vagy penicilin-érzékeny, az eddig is egy cédulát tartott a személyijében baleset esetére!
Nem kell hozzá sem internet, sem számítógép, 2 perc alatt elolvashatják (ha akarják).
Na, arról is beszélhetnénk, mi történik a kórházakban : nálunk már a mandulaműtétbe is bele lehet hallni!... Na, ahhoz sem kellett elektronikus TAJ-kártya.
Félek tőle, hogy nehogy pont azért érjen majd "sajnálatos baleset" egyik kórházi kezelésem alatt, mert valakinek sürgős szüksége lenne a vesémre, szívemre...
Nekem sem a vércsoportomat, sem a betegségeimet, sem az ujjlenyomataimat ne tárolják sehol!!!