zombiölő fps
  • Evin
    #19
    Most látom van ilyen topik is.
    Pár hete játszottam vele. 7-8. pályáig jutottam, utána nem bírtam tovább. A grafika szép, tényleg kicsit DarkSector-ra hajaz, de minden más úgy rossz, ahogy van. Ahogy grebber is beszúrta angolul: nagyon tompa lövéshangok(hangtompítóval rosszabb), nulla brutalitás lásd vér, nehéz célzás. A betöltősáv meg nem ér semmit. Menünél előbb bejön a menü, minthogy végigérne a sáv. Pályák előtt meg már rég végigért, és még 1-2perc mire bejött a pálya.
    Ha csak simán lövök gyorsan tudok fordulni, viszont nagy a szórás. Ha célzok, pontosabban lő, de nagyon lassan fordul. Onnan tudtam csak hogy lőnek rám, hogy halvány pukkanó hangokat hallottam, fogyott az életem vagy valami szikrázott a falon.
    Ami viszont jó lenne benne (utalva strebacom képeire):
    -jó fegyverek
    -fejlődési rendszer (fegyverre, életre, high-tech cuccokra)
    -high-tech cuccok (energiapajzs, éjjellátó stb.)

    Sokat könnyít, talán túl sokat is, hogy van térkép, és alul jelölve van merre, és mennyit kell mennünk a feladatunkhoz. Ennek ellenére, ha még nem végeztünk vele, arra, amerre majd később továbbmegyünk, el van zárva az út bútorokkal, szeméttel. Ha megvolt a feladat, már nincs ott semmi, mintha sosem lett volna ott.

    És amit nagyon megutáltam, az a ruha női hangja. Könnyű nehézségen gyorsan tele lesz az élet és energia újratöltő, és mikor új közelébe értem, egyből megszólalt, hogy "Der könn Sie nur nicht mehr tragen." Nem biztos, hogy jól írtam fejből, de lényegében azt mondja, ebből nem tudok többet elvinni. (Mondjuk nem tudom miért magáz.)