gondolhatod, hogy nem a magam nevében beszélek, mert én NEM nézek győzikét, balázs sót, de még csak fókuszt sem. nézz rá a nézettségi mutatóira ezeknek a műsoroknak. ilyeneket értelmes ember nem néz. itt mégis nézik. én sem hiszek a közvéleménykutatásban, biztos, hogy messze nem pontos adatokat közöl. VISZONT valahogy fogynak az olyan újságok, mint blikk és bors, és még arra is van pénzük, hogy félperces reklámokat adjanak le a tv-ben arról, hogy épp hánytízmilliót lehet velük nyerni. valaki akkor mégiscsak veszi ezeket. ugyanez a réteg, pedig abszolút elképzelhető, hogy nézi ezeket a műsorokat is, már amennyire műsornak lehet ezeket nevezni.
és igen, a fő gond valóban ott van, hogy 89-ben csak látszólagos dolgok történtek, a bűnösök nem nyerték el büntetésüket, RÁADÁSUL minden további nélkül a mai napig létezhetnek úgy, hogy nincs is közfelháborodás, és az számít szélsőségesnek, aki elítéli őket ÉS és a mai napig megszavazzák őket, mert kolbászból épült kerítést ígérnek a szarkupac közepén. EZ jellemzi, hogy az ország morálisan mekkora nulla. valószínűleg ebbe a rétegbe se te, sem én nem tartozok bele, de látnunk kell, hogy mennyi itt az agymosott birka.