• Fratello
    Ezt nem egészen értem mire mondod...

Az előző hozzászólásomban csak arra akartam kilyukadni hogy a Microsoft és a Sony két különböző piaci stratégiát követ:

Microsoft: "Gyere vegyél XBOX360-at, toljuk ki rá ezerrel a játékokat, sőt minden erőnkkel azon vagyunk hogy a PS3-on megjelenő játékokat is azonnal átvegyük hogy játszhass velük a konzolunkon! Ja, és vannak multimédiás vackaink is ha érdekel..."

Sony: "Gyere vegyél PS3-at, nézd van benne Blu-ray lejátszó, milyen jó lesz az majd ha elterjed a formátum, plusz kitaláltunk neked fasza multimédiás online tartalmat, adunk hozzá megadurva kapacitású vinyót is hogy ne legyenek tárhelyproblémáid mikor ezeket letöltögeted/használod! Jahogy te játszani akarsz elsősorban? Háááát, erre majd visszatérünk mikor már fut a szekér az eladások terén..."

Magyarán a Sony hosszútávú stratégiát erőltet, mindenáron egy "mindenes" konzolt reklámozva, csakhogy emiatt a játékok háttérbe szorulása azt fogja eredményezni hogy aki még tétovázik melyik konzolt vegye az mihamarabb az XBOX360 mellett teszi le a voksát, mert nem feltétlen az jár a fejében hogy "lesz fasza multitool-konzolom amit maaaaajd egyszer tán ki is tudok használni" ...

Ha pedig ez megtörténik (és ez a folyamat szerintem máris elindult), a Sony-nak igencsak kaparnia kell majd hogy ezeket az embereket valahogy rávegye, vegyenek PS3-at is... (durva árcsökkentés, durva exkluzív játékdömping, és a mostani E3 hírek nem erről tanúskodnak).