• Fratello
    Személy szerint nagyon bízom a Sony-ban és remélem bejön a számításuk. Főleg JRPG és egyéb "japános" játékrajongó vagyok, ezért eddig úgy voltam vele hogy legkésőbb a Final Fantasy XIII kijövetelekor veszek egy PS3-at, mondván tökmindegy (esetleg) mennyire nem jön ki addig semmi más játék ami érdekelne, ez exkluzív lesz, valamint XBOX360-ra úgyse jön ki semmi érdekes ami ne jönne ki rögtön PS3-ra is.

Az E3-as bejelentés, mely szerint nemhogy az FFXIII, de egyéb, eddig PS exkluzív dolgok is kijönnek XBOX360-on borította ezt az elképzelésem.

A dolog úgy áll hogy amit meg akartam venni játékot az vagy nincs még PS3-on, csak XBOX360-on (pl. Bioshock), vagy kijött/kijön mindkettőre, és őszintén szólva a Sony bénázása marketing és játékok terén elbizonytalanított...
    (A legrosszabb forgatókönyv szerint veszek most XBOX360-at, és jövőre visszatérek a PS3 kérdésre ha lesz miért... "Nagytévém" már nekem is van hozzá... :))

De még egyszer, bízom a Sony-ban, és ha megnézem mit hoztak ki látványban/technikában a PS2-es (mára már igencsak nevetséges) hardverből (Shadow of the Colossus, FF XII, God of War 2, stb.), hááát, szép PS3-as jövő elé nézünk... (Csak kihúzza addig)