cateran#15
Nem asztali lejatszo:) A gepemben van,iro-olvaso(a szukseges hardware is adott:D)
4Gb azert sok(nekem:)) mert dvd-n megveszem,majd a buzi reklamok nelkul lerippelve megnezem(ne lopj,1 eredeti lemezen..ki vol az a hulye aki ezt kitalalta?:S)
A gubi az, hogy meg azokat a filmeket se nagyon nezem amik megvannak es tetszenek..hd-t csak es kizarolag a latvanyert (300,Last samurai,transformers es ratatoille van igy meg)nezek,de pl a dilisek vacsoraja jo nekem dvd ripben is,sot vhs ripben is boven eleg lenne..az nem arrol szol(szvsz) Hofi se lenne utosebb hdben,jo o is dvd-n:)
Nem titok:) 27`Hd-ready tv volt eloszor,azt csereltem le 1 LG 37LF66 37"-re...voltakeppen a hugomnak vettem:D
A nem nyugozott le alatt azt ertem,hogy bar a latvany odabasz,de azon kivul semmi (ertsd a transformers nagyon szep hdben,de a story maradt ugyanaz a szar...persze szigoruan szvsz....parszor megnezem az effekteket,aztan felejtos)
Meg hat a letobb filmmel az a bajom,hogy lassacskan nemhogz egyszer akarom megnezni,de mar ott tartok hogy egyszer sem (legalabbis a hollywoodi "szuperprodukciokat" Gondolkodtam hogy rendelek 1-2 animet ami kijott HD-ben,de valahogy mindig elsikkadt a dolog:D