Koge#42
Eddig birtam hogy ne irjak ide, nevetseges hogy mennyi agymosott ember van nem akarok az atlageletkorra hivatkozni de van egy olyan sanda gyanum hogy a hozzaszoloknak nagyon kis hanyada adofizeto. Nevezhetitek cenzuranak, csak tudjatok van egy nagyon fontos fogalom ebben a kerdesben: eloadasmod.
Lattam az egyik beironak az alairasaban hogy nagy trance-es es itt frocsogott valamelyik kuruc.info-s forumban, otole megkerdeznem hogy mit szol a Harmashatarhegyi illegalparty tomcat fele riportjahoz, foleg annak a vegehez amiben valami olyasmi volt, hogy legkozolebb megakadalyozzuk, ha kell eroszakkal.
Mindennek van normalis utja szep szoval meg lehet beszelni es akik kimennek az utcara ugatni azokat nem tudom epelmejunek nyilvanitani. Kicsit gondolkozzunk mar mennyire ferdit a media es ezek koze hon szeretett oldalatok is besorolhato. Az ominozus videoban (meg mindig harmashatarhegy) az ott szorakozo bekes nepseg drogos buziknak voltak titulalva, megjegyzem en is ott voltam mert nem voltam meg ilyenen es kivancsi voltam, namost ha odajon egy 17 eves magat magyarnak vallo neonaci apuhulyitette hulyegyerek acsarkodni, mert azt se tudja mirol van szo csak latott egy tomcat videot amiben a nagymagyar megmondta hogy ezek hazaarulo drogos allatok, en lehet nem fogom hagyni hanem hazakuldom aludni.
Ezert en is gyoker vagyok?
Ha szorakozni akarok ne zavarjon senki.
A rasszizmus (ciganyozas, zsidozas) ostoba dolog, sajat magunk szerencsetlensegenek masban valo keresese.
Es vegul csakhogy egy kedvenc iromat idezzem: Az eroszak a gyengek menedeke...
Csak hogy tudjatok, en dolgozom, jol elek, fizetek adot, es mindent amit elertem onerobol ertem el, lehet ezert nincs bajom semmivel...