ez itt egy szabad 5letparádé.
  • OKkultist
    #92
    Biztos elolvastad az egészet?

    Du Preez nem zavartatta magát egy, a bemutatót figyelő mérnök megállapítása miatt, miszerint a szerkezet sűrített levegős hengere szilárd alap nélkül, csöveken támaszkodva áll. Ez ugyanis esetleg lehetővé tenné, hogy a szerkezet a betápláló csőben szállított levegőre támaszkodik, és hagyományos elven, innen szedi a mozgási energiát.

    Du Preez szerint viszont építettek már olyan kivitelt, amelyben a szerkezetre szerelt fix tartályból érkezett a gáz, a hajtóerő viszont változatlan volt. Ráadásul a levegő kivezetését eleve a szerkezet orrára, haladási iránnyal szembe helyezték, nehogy valaki egyszerű fúvókaelvet sejtsen a gyorsuló mozgás mögött.

    A "Dup Drive" modelljét több egyetem és fejlesztőcég szakértői alaposan megvizsgálták, és valamennyi egyetértett abban, hogy valóban működőképes, állította a feltaláló. John Byl kanadai fizikus szerint ha beigazolódik a kísérletek eredményeinek hitelessége, az egyenesen vezet a fizika törvényeinek átírásához.

    Newtont féltették

    A találmány az elmúlt öt év folyamán a szkepticizmus és az elutasítás falába ütközött, éppen a newtoni törvények megkérdőjelezése miatt. Du Preez szavai szerint számos akadémikus ajtót mutatott neki, mivel szerintük a kreálmányával hazugként tünteti fel Newtont.

    EZ EGY KICSIT TÖBB, mint bulvárhír, (öt évig vizsgálták????) vajon mi az oka a nagy csendnek? (5ÉV??? ennyit a bulvármédiáról, TE sem ismerted, nekem már 2004-ben hír volt, azóta is eltelt még 4év)
    Várnám , hogy LELEPLEZTÉK A NYUGDÍJAS MÉRNÖKÖT, aki meg akarta szégyeníteni Newtont, törvényt akart szegni, stb.. Alternatív (kamu) meghajtással akart pénzt kicsalni a gyengélkedő autógyáraktól, emberek millióinak akart kárt okozni a "kacsa" alternatív energiatermelő berendezésével, stb.....
    DE NÉMA CSÖND. (sem pro sem kontra, legalább köpjék le, nevezzék hazugnak, vagy valami)