• NEXUS6
    Az ilyen pszichohistórikus csákókkal nem szoktam vitázni. A replikánsok nem vitáznak, hanem...;D

A GTA4-et én is abbahagytam, de pont azért mert a legújabb részben még az sem volt benne ami az SA-ban, egy csomó lehetőséget kihagytak.
    A COD4 télleg nem a színesség csúcsa, de a GOW-hoz képest úgy tűnik mégis az. Amikor bemutatták a demot, a szétlőhető terepről, meg a rengeteg ellenfélről azt hittem a GOW2 már azért többet mutat, mint ez a videó. Sokkal többet.

Azért a Civ-ben egy új térkép bizony alapvetően befolyásolja azt, hogy mit fejlesztesz építesz, milyen egységeid legyenek. Ha keletre terjeszkedsz teljesen más stratégiát kell követned, mintha nyugatra, vagy délre mész.

Visszatérve a GOW-ra, igen minden játék korlátok közé szorítja a játékost, de nekem a GOW már túlságosan is. Ennyi. Csak ezt akartam közölni a nagyérdeművel.
    Ha nem tudod ezt elfogadni, akkor kérlek keresd fel pszichológusodat, gyógyszerészedet, barátnődet, vagy a legközelebbi vendéglátóipari egységet.;D