GTA4?;)))
Ott is van fősodor, de gyak tök eltérő sorrendben tudod a küldetéseket teljesíteni, úgy értve, hogy egyidőben van 4 emberke akikhez mehetsz küldikért, ráadásul 1-2 helyen egymást akarják kinyíratni és te választod meg, hogy melyik a szimpatikusabb, aki életben marad!;)
Arról nem is beszélve, hogy egy egész metropolisz van ahol csámboroghatsz, hamburgerezhetsz, nézheted a naplementét, távcsöves puskával kocogókra vadászhatsz, eldugodt roncstelepeken barangolhatsz valami extra után (pl pisztoly, akármi) kutatva, csajozhatsz a neten, meg ilyenek.
Aztán ugye a stratégiai játékok sem ugyan azok általában pláne ha pl Civben teljesen új térképet generálsz.
Aztán pl a COD4-ben is elég kicsik ugyan a pályák, de te döntöd el azt, hogy az utca melyik oldalán mész, felmész-e az emeletre vagy nem, elbújsz-e a tank mögé vag nem, stb. Itt a GOW2-ben tényleg egy max 5 m széles csőben közlekedsz, ami nekem kicsit karcsú. De ízlések és pofonok ugye, mert sokmillió embernek meg ez jön be. Én csak a magam nevében nyilatkoztam.
És mint írtam a Fallout nekem teccik. Látom megkövezel érte, de ez van! Pedig szerettem az izometrikus stratégiai/rpg akármiket, amilyen a Fallout is volt, bár mint írtam az előző részek nekem meg pont nem jöttek be annyira.