MOL kutasok ide
-
NA bmeg, ma megint volt kalandom.
Shell kút... robogó.
Beállok, megtankolok, keresem a pénztárcám... bmeg, a cégemnél hagytam, ez olyan pánikot keltett bennem valamiért, hogy lecsaptam a robogó ülését, benne a kulccsal, robogó meg naná, hogy kormányzáron és naná, hogy telefonom is a pakkban van
Tehát ott állok, egy lekormányzárazott 90 kilós robogóval és senkinek nem tudok szólni és kifizetni sem tudom a számlát, de még a motort sem tudom odébb tenni. Slussz poén, hogy odafele menet berepült egy darázs a pólóm alá és megcsípte a hátam.
Ezen a ponton kedvem lett volna lefeküdni a benzinkút közepére és csak úgy elidegösszeomlani ott keserű magányomban pár órácskát.
Egy benzinkutas szerencsére nagyon segítőkész volt adott egy telefont, amin elértem kollégákat, akik elhozták a cégnél hagyott telefonom és pénzem. Igen, ám de ezzel még csak a számlát tudtam rendezni, hazajutni a motorral nem.
A Shell kúton !!!!NEM!!!! lehet csavarhúzót kapni! Pedig szerettem volna, mert azzal hátha... de nem.
Na ez a jóember akinek később a segítőkészségéért adtam egy ezrest adott egy kis csavarhúzót, meg kicsit segített is de semmi.
Egy órán át basztattam az ülést, felhívtam egy szakit is aki közölte, hogy itt csak lefeszíteni lehet az ülést beszívtam.
Hát azért sem feszítettem le... találtam egy kis csavart végül amiben a még kisebb kölcsöncsavarhúzó ezer+1x elfordult, azt nagy nehezen kiszedve egy kis résen befért a kezem és meglett a kulcs.
A mai naphoz csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy b. meg. az a r. k. élet azt a m. t. v. f. az b+.