WTCC RACE Xbox 360-ra
-
jointboy #265 Ha valakinek nem kell és nem is akarok magyarázkodni az pont te vagy. Én nem rúgtam össze a port senkivel leírtam a véleményem és ezért engem támadtatok ,amit én a végsőkig nagy nyugalommal viseltem ,majd a sokadik támadás után amiért másként látok dolgokat ,még mindig sokkal normálisabb hangnemben válaszoltam mint te. Akkor miről beszélsz? Szerintem te sem intelligens sem művelt nem vagy ,sem bölcs. Az írásaid hemzsegnek a helyesírási hibáktól és sokszor fogalmazási problémák is vannak szép számmal ,lásd pl. a legutóbbi írásod. Aki beleköt minden szóba az te vagy ,akinek mindent fényképpel kell bizonygatni mert különben nem hiszi el ,az is te vagy. Akinek üldözési mániája van az is te vagy ,aki mindenütt összeesküvést lát az is te vagy. Bele sem merek gondolni mit csináltál volna a másik oldalon ahol több százan is egyetértettek dolgokban ugyanis nagyságrendekkel többen voltunk mint itt. És ha valóban művelt lennél tudnád ,hogy az iq-nak semmi köze a bölcsességhez. Nem nem vagyok közalkalmazott ,műszaki végzettségem van és négy elektromos szakmám ,világ életemben műszaki területen dolgoztam. Régen is és most is. És nem dobálóztam felbőszülten a vagyonommal komolyan mondom nálad valami nagyon nincs rendben. Komolyan mondom szót sem érdemelsz. Megmondom kinek gondollak: valószínűleg 20 év alatti ,testvér nincs hisz nincs toleranciád ,elkényezett anyuci kedvence, aki végigbukdácsolta a sulit és most egy hipermarketben árufeltöltő és a kissességi komplexusát egy álarc mögé rejtve éli ki. ITT!!!