WTCC RACE Xbox 360-ra
  • High end PC #260
    Szerintem meg az a szánalmas, hogy idejön egy 40-50 közti korosztályához mérten -is- értelmileg elmaradott ember, kábítószeres névvel szereplő regisztrációval, és nekiáll egy autószimulátor programról hazudozni -ki tudja miért lelve ebben örömét- majd mikor egy gondolkodni tudó közel átlag ember elkezdi kérdőrevonni, mert nem olyan hülye hogy feltétel nélkül bevegyen minden szart, akkor felbőszülve nekiáll dobálózni a vagyonával: a házaival, hogy lefényképezi az szuper autóját, a milliós tévéjeit, és aztán valóban nekiáll lefényképezgetni a sokmilliós vagyontárgyait, és belinkelgetni a fényképeket, valamint azt reklámozza, hogy hány százezret keres meg havonta (mert ha még ezek is hazugságok lettek volna, az még a jobbik verzió, ez viszont az abszolút sajnálatra méltóbb)
    Most őszintén, szerinted ez a viselkedésforma normális mentalitásra vall? Mert ha szerinted igen, akkor te sem vagy sokkal jobb nála, már ne is haragudj. Az ilyen embernek valamiféle pszihés kissebségérzete van, valamit mindevvel kompenzálni akar, ami nincs rendben az életével.
    Egyébként teljesen egyértelmű, hogy egy kaptafára mentek, most hozzak én is másik 5 embert, és szóljak nekik, hogy értsenek velem egyet? Nem kell, mert az itteni topikban gyakorlatilag mindenki okádik az itteni faszságaitól, eddig a többiek is felszólították, hogy húzzon innen, de akkor ezek szerint te is hozzá tartozol, ha ennyire véded az idiótizmusát, csak tudod nem mindenki totál hülye a magyar informatikai fórumoldalon...