WTCC RACE Xbox 360-ra
  • High end PC #258

    Ha így akarod lezárni a dolgot.
    Bár ha érezted, akkor nekem onnantól kezdve nem voltál szimpatikus, mikor elkezdtél valótlan dolgokat tényként eladni, evvel is hülyének nézve a többi embert.

    Egyébként sejtettem, hogy Sinyo70-el ismeritek egymást, épp akkor bukkant fel, amikor már az ál-regisztrációk értelmét vesztették, így kellett valaki pártfogó a rengeteg ellentámadó fél közt, ráadásul állítólag korban együtt vagytok, valamint feltűnően egyből egymással váltottatok szót, végül lázasan téged igazol minden megelőző ok nélkül.

    A véső bölcseleti beszéd sem illik nagyon az eddigi stílushoz, eddig mindenkivel összerúgtad a port ebben a topikban, így ezt (is) rettentően paradox módon zártad.
    Igazából a kor/anyagi javak, és bölcsesség sem feltétlen korrelál egymással, lehet egy 20 évesnek is magasabb az IQ-ja, lexikális ismeretei, és az EQ-ja, mint például egy 35 évesnek, ez talán leginkább genetika, valamint az életen át végigvonuló külső és belső környezeti hatások függvénye, ecetera. Ezt az egyetemen, külföldi öszöndíjakon lehet tapasztalni leginkább, legtöbbször az embernek a helyére rakja az egóját.
    Nagyapám 86 éves, mondhatni akkor ő a bölcsek legbölcsebbike, de sajnos valahol a 15. életéve utántól egy-két műhelyben élte le az életét, habár rettentően jó embernek tartom, mondhati hétköznapi kifejezéssel helyén van a szíve, még is buta abban az értelemben, hogy ismeretei, intelligenciája, és társadalmi szocializációs készsége alulmúlja jó néhány 23 éves tanítványomét is, pedig több mint 3-szor idősebb náluk.
    De példaként vehetjük a káros szenvedéllyel élők csoportjait is, akiknél a kor előrehaladtával néhol még romlást is kimutathatnak a társadalmi passzivitással lineárisan.