WTCC RACE Xbox 360-ra
  • High end PC #250
    Egyébként valami nagyon nem stimmel nekem.
    Jointboy legelső beszúrt képeit nézegettem (mikor még azt akarta beadni, hogy Race Pro-ózik PC-én) és összehasonlítottam a nemrég beszúrt Xbox360 átalakításról szóló képeivel.
    Érdekes dolgokra bukkantam.
    Itt az első képein
    látható egy kb kilencvenes évek-beli ősrégi PC és vezetékes billentyűzete egy régi katódsugárcsöves monitorral, vagy 10 éves kopott mobiltelefonnal, kb 5000 forintos hangszórókkal, az asztal is olyan minőségű fa utánzatú tákolmány, mint amilyet gyerekkoromban használtam, a tapéta is régi tradicionális "gagyi" magyar hatást kelt.

    Aztán az újabb képein
    hirtelen más világba csöppenünk: igazi fából készült antik bútorok üvegdíszekkel, igényes falfestés, milliós TV (amiből állítólag három is van), átalakított Xbox360...

    Itt valami nekem nagyon bűzlik. Már csak azért is, mert egy 45-50 év közötti ember (hiszen állítása szerint nagyobbik fia veled egyidős lehet), aki mind ezért állítása szerint keményen megmelózott, nem igazán jöne egy internetes játék fórumra beszámolni a sok milliós televízióiról, és játékprogramokról viskurálni. Ti ezt el tudnátok képzelni? :-)
    Sajnos én személy szerint emberünket nem nagyon tudom semmilyen téren sem hitelesnek venni.
    Talán annyi idős, mint mi, valahol 20-30 közötti, valahol közalkalmazottként melózhat, és van egy mindannyiunknál gazdagabb barátja-barátnője. Ez tűnik a legszimplább verziónak számomra.