Software rendőrség,Szerzői jogsértés
  • Vlala #112
    Játszottam egy kicsit, behelyettesítettem a "Cd másolás" szót az "fémlopás" szóval, ami mostanában legalább annyira elterjedt - az egyetlen különbség, hogy annak az esetnek mi a másik oldalán állunk. Így talán könnyebb lesz megérteni, miért tartom gusztustalannak azt, hogy az illető az internet vállán akarja kisírni magából a bánatát.
    Nos, akkor lássuk:

    "Tesvírem!


    Szerinted is legális a vas és színesfémek újrahasznosítása bizonyos keretek között?

    Ez az oldal azért jött létre, hogy minden olyan környezetfejlesztési munkás, mint én tájékoztatva legyen, hogy hogyan védekezzen, ha azt akarják neki bemesélni, hogy [/i]gyűjtögetés[/i] törvénybeütköző.

    Egy csepp jogi ismeretem sincs és az oldal tartalmában lehetnek valótlanságok. Kérlek, ha tudod pontosítsd a tartalmát! Küldj egy e-mailt, vagy írj a vendégkönyvbe véleményt és azonnal javítom, bővítem, kiegészítem, hozzáfűzöm a Te véleményedet is. Mert ez az oldal Te érted is van és Te is segíthetsz a szerkesztésében.

    Az oldal kinézete azért olyan amilyen, mert nem értek a webszerkesztéshez. Igénytelen. Itt a tartalom a lényeg, meg az hogy két oldalt bárki két mozdulattal le tudjon menteni és kinyomtatni, még akkor is ha egy kezdő netező.

    TÖRTÉNETEM:
    Történetem nekem annyi, hogy rendőrbácsik jöttek láttak és mindent vittek, minket is.

    Ugyanolyan mezei kétkezi munkás vagyok mint Te.

    - 160 kiló rézkábel. Többsége a vasút mellől, de a távvezetékből is szedtünk vagy 30 métert, merhogy akadályoztata a madarakat.
    - 180db akkumulátor. Fénysorompóból van a legtöbb, de kamionról is gyűjtöttünk, hogy könnyebb legyen, mer' akkor nem fogyaszt annyit.
    150 kilónyi alumínium, a tetőkről az útra fújta az ereszcsatornát a szél, meg kicsavarta a kresztáblákat az orkán, oszt' zavarta a forgalmat. Mink csak segítettünk.


    Tudtad, hogy ha van tíz MÁV-os akkumulátorod akkor az 10 rendbeli károkozás???

    Nem bántottam én senkit, csak innen-onnan hazahoztam, amit találtam. Nem kereskedtem velük és nem is volt irdatlan nagy mennyiségben, csak amennyi a család megélhetéséhez kell, annyit leadtam a Méhbe' oszt kész.

    Jelenleg 3.500.000 millió forint károkozással és 66 rendbeli folytatólagos károkozással gyanusítanak.

    Fogjunk össze és segítsük egymást!!!"



    Ha van rá igény, átírhatom uborkalopással is.