• uberalles
    #1
    minél alacsonyabb a frekvencia annál nagyobb a hullámhossz, annál hosszabb a hullám, következésképpen vastagabb és tömörebb anyagokban jobban terjed a hullám, ezért tkp. JOBBAN terjed a hullám. ( pl. az AM ezért fogható mindenhol , igaz jó szar minőségben) viszont, ha egy bizonyos foknál alacsonyabb a frekvencia akkor ugye az egyidejűleg átvihető adat mennyisége ezzel arányosan csökken, ezért már nem annyira lesz szélessávú, mint nagyobb hullámhosszon lenne...

    az optimális megoldás az intelligens frekvenciaváltó lenne, először alacsony frekvencián broadcastol az eszköz, majd ha létrejött a kapcsolat, akkor magasabb frekvencián is megpróbálná gyorsítani a kapcsolatot... (létezik ugyan intelligens frekvenciaváltó módszer de csak a 802.11g szabvány keretein belül a 2400Mhz-es szűk tartományok között)

    sajnos a világon majdnem mindenütt működő nagyorrú cionista, félkatonai szekták BITOROLJÁK a hullámhosszok nagy részét és eldádáznak ha azokat illetéktelenül használod/ használja akárki , illetve fizess védelmi pénzt nekik ha használni akarod.