• Csaba42
    Oks, akkor a te szavaiddal élve: holnap bemegyek az UPC-hez, és megmondom nekik, hogy mivel nem szoktam nézni az X-Y-Z-A-Q-W-J csatornákat, azokat vegyék ki a csomagomból, mert nem fogok értük fizetni, jogtalanul fizettetik meg velem a csomag teljes árát. De ha már ott vagyok, akkor a Chelloért fizetett árból is szeretnék lefaragni, mert csak néhány weboldalt látogatok. Sőt! Veszek egy új kocsit, ami 240 km/h-s sebességre képes, de mivel úgysem fogok 160 km/h sebesség fölé menni vele, így az eredeti ár töredékért viszem el a kocsit. És ha nem fog tetszeni egy megvásárolt regény, akkor az árának azon X %-át vissza fogom követelni (méghozzá jogosan!), amennyi százalékot a teljes oldalszámból nem olvastam ki. Mivel a vásárolt csokinál a papírt nem eszem meg, hanem kidobom a kukába, ezért felháborítónak tartanám azt, ha teljes áron kellene megvennem. Majd minden esetben rád fogok hivatkozni, bár ezekhez kéne némi toll a hátamra is. Ébredj már fel! Ha ennyire zavar téged minden, akkor el sem tudom képzelni, hogy tudsz megélni.

Persze, a kulturált ember lófasszal beszél. Grat. ehhez a kultúrához. Ha neked a lenti érvek és a fenti példák egyenlőek a csakkal, akkor fogadd őszinte részvétem, és háborodj fel nyugodtan a matricák miatt, mikor pl. matrica nélküli DVD-t veszel.