• assdf
    Igy elnézve a kommented én sajnállak téged...
    Egyrészt az hogy a memória kártya milye szolgáltatás nyujt meg hogy jogdij van rajta annak semmi köze egymáshoz. Érdekes, Amcir megértette hogy mire gondolok te meg... lehet az értelmi szinted még nem éri el a kellőt...

"az emberek 99%-a illegális adatok tárolására használja a vásárolt adathordozót."
    Erről valami bizonyitott statisztika? Ilyen számokat én is tudok hasraütésszerüen mondani. Nekem valami hiteles felmérés kellene erről, mert amig ez nincs addig ez olyan mint hogy én vagyok elvis presley.

Arról nem beszélve hogyha mondjuk az emberek 20% követ el büncselekményt életében, akkor fel vagyunk jogositva arra hogy hasraütésszerüen az emberek 20%-át börtönbe csukjuk függetlenül attól hogy követett-e el valamit vagy nem?
    Én úgy látom hogy egy jogállamban megkeresik azt a 20%-ot, bebizonyitják róla hogy büncselekményt követett és ez alapján szabják ki a büntetést. A jogvédő maffia viszont nem csinál semmi ilyet hanem mindenkit megbüntet az alapján hogy vannak akik büncselekményt követnek el...

Most vagy én vagyok a hülye vagy te nem érzed az ellentmondást vagy a tükör görbe...

ui: egyébként szivesen venném ha mellőznéd a személyeskedést (vagy legalábbis a durva formáját), ezt már egy másik srácnak is irtam egy másik topciban, hogy nem értem azt hogyha bebizonyitom valamiről hogy nettó hülyeség amit irt, akkor jön az anyázás...
    Kúltúrember érvekkel és tényekkel vitatkozik, nem hasraütött számokkal meg azzal hogy azért mert "csak"...